打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 各位覺得有邊d係有潛質嘅新人??

♀夢夢♀<~得唔得咖@@???
回復 支持 反對

我輸好多次?
我好似輸左三場炸wow
他爪輸都吾只la
重有我沒話自己勁lol[[onion_63]]

剎哥你最勁 我輸左ok????
tim9051311 發表於 14-8-2009 15:50
就算你輸3次咁又點  你之前個post 話同金人av打 打嬴左但人地講番比我聽 你嬴人10次先得一兩次係打嬴佢 咁攻強爪跟本就唔係比暴擊爪勁啦 我同av打過3場兩勝一負 但你就係到post出黎咁樣算咩野  仲有裝既高低跟本唔係問題 你玩爪只要用掠影暈到第一下就有40%既機會嬴
回復 支持 反對

av吹水
他沒贏過我
有既叫他post相
他咪信他lol
大家都知他有錢沒技術
剎哥勁他好多
我真心佩服
不過AV真係吹水
吾信叫他post相
我贏他就大把
回復 支持 反對

53# tim9051311
好la wo....我自問打爪技術唔夠...但係你洗唔洗咁講野??
你係戟呀槍呀同我打我樂意同你打...但係打爪點都係我最弱果項!!
你羸我只係你咁岩用嘅係我最唔擅長應對嘅武器而已....

每個人都有自己嘅弱點...咁唔該你唔好再搬人地嘅阻點出黎講!!

咩野我只係有錢冇技術??我呸
回復 支持 反對

拿拿...火你唔好傻啦....真心話....AV 真系好有錢好有裝...技術唔錯....但系...赤壁系玩裝....技術有鬼用... 2 3個圍你都系咁先....何況AV又唔系冇技術 佢起碼識去學....火你連佢1半技術我講用槍既話....AV屈你裝都贏唔到你講笑咩....我都唔夠AV打啦...佢一招風雷我都吊水啦 火...唔好睇少AV...AV遲下成形好勁嫁....同埋杰用爪都勁過你啦...杰打贏過AV..不過人地冇你咁串POST人地....我都打贏過你啦...我有影相...洗唔洗post上黎?
回復 支持 反對

拿拿...火你唔好傻啦....真心話....AV 真系好有錢好有裝...技術唔錯....但系...赤壁系玩裝....技術有鬼用... 2 3個圍你都系咁先....何況AV又唔系冇技術 佢起碼識去學....火你連佢1半技術我講用槍既話....AV屈你裝都 ...
兜DovE 發表於 14-8-2009 23:38
大家..冷靜呢度唔好玩罵戰喇[[onion_54]] 火生.......你就唔好係咁串人喇ok[[onion_56]] 有話自己唔勁又係咁串d高lv話勁過佢地既..[[onion_56]] 總之大家冷靜d啦[[onion_56]]
回復 支持 反對

拿拿...火你唔好傻啦....真心話....AV 真系好有錢好有裝...技術唔錯....但系...赤壁系玩裝....技術有鬼用... 2 3個圍你都系咁先....何況AV又唔系冇技術 佢起碼識去學....火你連佢1半技術我講用槍既話....AV屈你裝都 ...
兜DovE 發表於 14-8-2009 23:38
講真av轉戟既話先係最難打 槍反而ok 但係比av暈中一下或者暈唔到佢 你都無一半血以上  

回火:  人地同你決鬥嬴左會影相咁得意? 係你先會咁做姐 儲黎曬命
另外發現AV個時係用緊盾只不過係副槍同佢打      大家留心睇下個圖就知http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3708866&extra=page%3D1
回復 支持 反對

講到火晒甘大家.我想知你有潛質又點?成日話差几多几多LV.但你有冇諗自己做咩仲系甘低LV
依加排榜尾我指500名.都差不多14神九.依加仲系到做新手?努力升LV算啦
回復 支持 反對

小杰你赤壁叫咩名?
回復 支持 反對

[quote]既然有師兄整左個勁人榜咁不如我地討論下有d咩有潛質做勁人...但係又低lv/唔出名嘅玩家ar.....

不如問吓,邊個係最有潛質做囧人,仲好啦~!
回復 支持 反對