打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] yo,留低昆狗的名字

關閉 [複製鏈接]
宜家唔係你想唔想 你唔想我都嘈你架啦 你大曬呀 你話唔嘈就唔嘈 宜家係我嘈你呀 76 用腦 諗下啦好心

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
[H]KA-YU -4 注意用詞

查看全部評分

回復 支持 反對

你以為 你真係大佬咩? 你青山大佬炸 青山你就大曬 呢到係樂古呀  弱智仔

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
[H]KA-YU -8 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 39# 的帖子

你冇得罪我呀 -.-...
我只係次次見到你開聲都好似好惡咁 [[yoyo_128]]
同文神所講的"成日比人串比人蝦"好似差好遠-.-..

而果d出價有問題的人我都見唔少, 如果咁多呢d人都逐個鬧.. 咁有排鬧, 又搞到自己條氣唔順..=.=
so...我次次都唔理佢地算數 [[yoyo_220]] ...

p.s. 我冇惡意的 -.-.. 亦都唔係你仇家.. =.=.. 唔好誤會~_~

回復 支持 反對

原帖由 killa159753 於 22-11-2008 17:44 發表
愛你老帽我明屈你架呢家 點呀..唔撚鋸咪出黎打7我囉..咩撚野對唔住文神姐 佢係你邊個姐 咁撚多事..我同你講呀 呆呆小老虎 我唔止會屈你一次 你最好同我小心d..仲有個文神唔關你事最好同我收聲 唔係既話你都同我小心d ...

好明顯個個人話佢呆呆小老虎爆逆尐南acc  -.-
甘姐係個個逆尐南acc比人爆都唔會關呆呆小老虎事-         -
真相大白左._.
第1次見到人甘惡._.
屈人爆人acc-0-
好可怕的星夢><"
其實我有d想知邊個係killa159753><
我唔想識佢到佢  佢甘隨便屈人
可以話比我知  佢星夢名係咩嗎??

回復 支持 反對

原帖由 發癲雞尾 於 22-11-2008 22:41 發表
你冇得罪我呀 -.-...
我只係次次見到你開聲都好似好惡咁 [[yoyo_128]]
同文神所講的"成日比人串比人蝦"好似差好遠-.-..

而果d出價有問題的人我都見唔少, 如果咁多呢d人都逐個鬧.. 咁有排鬧, 又搞到自己條氣唔順 ...

哦 可能你次次見到我同係有人串我 之後我反擊 不過我可以講 我一定唔會冇啦啦話人 一定係人地話我先  我可能講左好多粗口  如果有咩得罪 我講句sorry~~~  我會講小d架啦

回復 支持 反對

原帖由 夏朔鈴 於 23-11-2008 00:45 發表

好明顯個個人話佢屈呆呆小老虎爆逆尐南acc  -.-
甘姐係個個逆尐南acc比人爆都唔會關呆呆小老虎事-         -
真相大白左._.
第1次見到人甘惡._.
屈人爆人acc-0-
好可怕的星夢>

多謝曬你幫我 我都冇留意到  個陣好火

評分

[H]KA-YU -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

killa159753你個死傻仔講野啦 驚呀

評分

[H]KA-YU -4 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

WOW樂古ac都爆埋- -...
雖然我pw係159753姐...
唔洗改左佢呀...
自己同自己嘈- -.....
人格分裂[[onion_46]]
大家唔信叫板主check ip 我ip係217.79 字頭 之後個d係流動
我上次係219.79.181.58
衣家on係219.79.250.108

回復 支持 反對

原帖由 夏朔鈴 於 23-11-2008 00:45 發表

好明顯個個人話佢屈呆呆小老虎爆逆尐南acc  -.-
真相大白左._.
第1次見到人甘惡._.
屈人爆人acc-0-
好可怕的星夢>

我好想講比你聽
條友係度玩野
就算唔係小老虎爆我樂古ac
好明顯係一個同佢好熟既人囉^^"
況且我不嬲唔爆粗...
條友爆完我樂古ac
係度狂爆粗囉[[onion_42]]

我星夢大把名用過
餃子同昭換左隻ac(魔動)<<<<我比先-﹏-
之後用昭(魔動)個隻換左字智波鼬<<<<個時係字智波鼬比先 如果我係壞人的話 我應該昆左佢囉
仲有逆少南隻ac 我之前同人收既時候係佢比先
兩至三日之後就比星夢入面既 呆呆小老虎 昆左

仲有如果我係要貪果小小野而屈人
我唔會用個勁多裝既100lv魔動去換一個只係齊左100lvset既100lv魔動
↑係同昭換既

評分

[H]KA-YU -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對