打印 上一主題 下一主題
收起左側

第三次 唯美版 版主民意調查 『你滿意現在的唯美區嗎?』!! [ 已經完結 感謝參與!]

關閉 [複製鏈接]
呢個版日日有update 天天新款
1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
得閒搞d鼓勵回覆/開post的加分活動,令更多人參與呢個版
3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
eg 型男索女投票比賽  勝出的開post者有分加等等
4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?
有d難度,,一係只可開回後先可以睇既post...

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
tiu_mark + 20 + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

個區好好
又唔係色情
算是看靚女
不錯

評分

參與人數 1樂點 +10 +1 收起 理由
tiu_mark + 10 + 1 感謝參與

查看全部評分

回復

不錯呀,偶爾悶的時候都會來呀
版主對會員都很好,會員每次發貼都有額外加分

評分

查看全部評分

回復

頭像被屏蔽
回復

1)我認為版主應該加勤檢查有沒有會員違規(雖然這樣說,但我認為現時版主的行動不錯

2)老實說,我認為如果版主看到好post及多人回,大受好評那些就應該要加分,這可鼓勵會員即極發post

至於第三個問題.. 抱歉,其實我不太怎樣入來唯美版,應該都不知有甚麼活動,但我認為應該要清楚說明活動的規舉及舉行時間.最重要的就是要有趣!例如比堅尼女王選舉等!(這是我本人的意見,你可以不理 ==”

至於第4個問題...
十分簡單的說,會員多發好post自然多人回,而怎樣令會員多發好post
我在第二個問題答解

評分

參與人數 1樂點 +25 +5 收起 理由
tiu_mark + 25 + 5 感謝你的意見^^

查看全部評分

回復

版主!!首先就十分感激你呢三年幾嫁管理啦
1.我認為呢其實當有d人貼D好野版主唔該你
比多d分唔好浪費kaka,其次我覺得呢個係唯美
區我地不妨看重唯美多過性感呀?對各位貼圖嫁
人,我地不如睇重一d樣貌美嫁對比係身材好嫁我
地比高d分?2.加分方面我地不如放寬一d吸引多d
人貼圖,but我覺得貼好正嫁圖我地就比高d分,從而
令其他人力爭上游,推好個區3.我地不如不時開個活
動e.g.三點式,學生裝,女僕裝....kaka要求各位貼各自
覺得最完美嫁再限名額要其他人投票得出結果4.係版
規說明貼圖嫁人留一兩張唔差嫁,圖每回到一定數量就
貼上果張野吸引人回貼令我地區有更多人支持!!!!!!!!!!!

評分

參與人數 1樂點 +25 +5 收起 理由
tiu_mark + 25 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

有版主既既管理己經好過之前 之前好多人搞事貼埋d色情野 e家沒哂
滿意呢個版
呢個版增加樂古人流量

評分

參與人數 1樂點 +15 +5 收起 理由
tiu_mark + 15 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

沒有太多不足之處..

很好 見版主很勤力

活動最好是版主挑選一些相片 作一個綜合展覽

看貼不回貼 這是個很意味深長的問題 版主自己去想想lo[[yoyo_153]]

評分

參與人數 1樂點 +15 +5 收起 理由
tiu_mark + 15 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

其實這個版是很好的!
每天都有人上來post一些美男美女,
仲有,仲要個個post都咁好睇@@
多得版主嚴格睇住,先唔會有人post無聊/玩野帖^^

如果版主搞一年一次ge選美(有獎品)就好了^^
又有多d靚女睇@@

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
tiu_mark + 20 + 5 感謝你的意見

查看全部評分

回復

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
N/A
2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?
N/A
3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
好小黎.唔知有活動
4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?
講緊我囧?回覆後先可以睇?

呢個+評價我會LIKE D

評分

查看全部評分

回復