打印 上一主題 下一主題
收起左側

第三次 唯美版 版主民意調查 『你滿意現在的唯美區嗎?』!! [ 已經完結 感謝參與!]

關閉 [複製鏈接]
我都成日來睇圖嫁...加分方面方面可以放寬少少~~每個post多多少少1都加分喇...視post質數而定~~呢個版好難有活動-_-"~~對睇post唔回既人..你真係吹佢唔漲..加上依家回post冇樂點..睇post唔回問題將更嚴重~~
回復

原帖由 denny20011325 於 15-8-2008 22:05 發表
好彩 呢個版仲有我-3- 未死曬既@@v

自大狂(指

比起其他消閒版
我覺得唯美版的人流算不錯的啦._.
起碼有人定期post新相
也有一班捧場客
至少佢地肯回帖
不過好難控制要多D人回帖
因為用HIDE的話相信會有更多人呃帖
所以才會禁HIDE   對吧
回復

唯美版得男仔係到........
一個女仔都無[[yoyo_112]]
可以係唯美到開個美男區  next宣傳一下
我吾信真的沒有女仔[[yoyo_133]]

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
tiu_mark + 20 + 5 黑妹版主 就是一個大美女啦0.0

查看全部評分

回復

全新活動已經上市,

請大家幫忙宣傳一下[[bao_43]]
回復

原帖由 」Anlywhat﹁ 於 16-8-2008 14:22 發表
唯美版得男仔係到........
一個女仔都無[[yoyo_112]]
可以係唯美到開個美男區  next宣傳一下
我吾信真的沒有女仔[[yoyo_133]]

同意這個-w-  加開美男區..咁就唔會有一面倒的傾向-v-..
因為這板感覺上有點像為男生而開的orz..美男區就可以為一眾姐妹們建立多一個好去處ava

同埋..個人感覺..有部分會員常貼一d偏重咸味既相..雖然冇露點or走光
but(作為1個女仔睇到)..個feel唔係幾好..即係..d相有點意淫..
男仔睇到of coz覺得冇咩..but我睇完覺得唔係健康既唯美t^t"

評分

tiu_mark + 20 + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

我覺得也不錯呢

你見我在這也發了數個貼

我贊成第一位講既野 搵d做精華真係唔錯架..

其實做得貼圖都係一個分享者 但係就可能因為冇咁大吸引力既tp

而令到冇咩人黎

所以整番d有好評既post也不錯

評分

查看全部評分

回復

e家唯美版而經吾錯ge喇
雙比起其他論壇..樂古的唯美版吾以說很好....
起碼沒人會post d18禁ge相出黎

評分

查看全部評分

回復

我個人認為依家唯美版的確唔錯
但應該舉辦一D既活動吸引下D人
令到呢個版唔會太過單調
而舉辦活動既獎勵最好係樂點
因樂點依家好珍貴下

評分

查看全部評分

回復

我好滿意現在的唯有美麗區,
如果設個精華區好唔好啦,
將靚圖放係精華區,
可以方法重溫靚圖.............

評分

查看全部評分

回復

滿意.因為都冇咩人黎搞事.版主做野又好好.會員post既圖質數都唔錯

評分

查看全部評分

回復