打印 上一主題 下一主題
收起左側

第三次 唯美版 版主民意調查 『你滿意現在的唯美區嗎?』!! [ 已經完結 感謝參與!]

關閉 [複製鏈接]
1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?
要多d上黎管理

2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?
無咩特別意見..依家唔錯

3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
定期出黎見下面吧

4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?

呢個好自由架wow...無得定死人一定要回...

評分

參與人數 1樂點 +20 +5 收起 理由
tiu_mark + 20 + 5 感謝參與!! 小弟每天都有上來管理的說= =&q

查看全部評分

回復

期實這個版真的不用太多版主的說[[bao_42]]

加上做版主真的不太好受[[bao_27]]

ps :我想好了一個活動 本人現在計劃中 大家請期待喔^^"

回復

不介意的可以找我一起研究喔XD
回復

原帖由 tiu_mark 於 14/8/2008 11:52 PM 發表
期實這個版真的不用太多版主的說[]

加上做版主真的不太好受[]

ps :我想好了一個活動 本人現在計劃中 大家請期待喔^^"

期待...中...
回復

好圖就加高亮加精華
可以既話最好舉辦活動

評分

tiu_mark + 20 + 5 感謝參與

查看全部評分

回復

你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?
那個可唔可以搞每月十大精華
之後入選果d有帖分咁?

評分

查看全部評分

回復

我覺得你管得唔錯...加分都OK又唔會太過多
我個人比較鍾意睇3點識同TVB既女
我想有得分類
唔只本地OR別國..
可以加多D分類例如明星/3點識/古裝/學生妹
如果唔得既..不如加番個明星貼圖區(子區)
我唸一定會多D人入去睇.
要多D加評價同樂點啦E加..因為發貼E加冇野加.所以要板主你多多幫忙

評分

tiu_mark + 20 + 5 感謝參與 ! 明星貼圖區在 本壇的娛樂區內!

查看全部評分

回復

1)你個人應為版主有什麼要改善的空間?

2)你對本版的管理有什麼意見(加分方面 / 其他方面)?

3)你對本版舉行那些活動有興趣? 有什麼建議!?

4)如何改善會員看貼不回貼的問題!?

1)這版的版主應該搞個選美活動(我唔知有冇搞過= =因為我次次都係黎睇令相= =)
2)因為e家回帖冇得加樂點= =所以版主應該睇圖片的吸引度和張數來作評分標準
3)理題我答唔到= = 因為我唔知理版有咩活動
4)這個問題不能解決,但有方法令更會員回帖(閱讀權限2or3,4,5...等等)這樣可令會員先可睇,也可增加樂古的人數

評分

查看全部評分

回復

"人流太小 回覆既人不多"
呢個係一個好大既問題[[m78]]
搞活動睇下會吾會多d人

評分

tiu_mark + 20 + 5 人流保持在 25~35人 比起其他版已經很高了!

查看全部評分

回復

好彩 呢個版仲有我-3- 未死曬既@@v
回復