打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 建議新手玩職!

原帖由 halo00 於 1-8-2008 16:03 發表

我真係一升到70就打得英雄WO 吹到仲要唔死TIM ! 籃綠裝坦英雄有問題嗎? 咁我真係咁你想點? 玩戰士我冇講過易!我一直都講升戰士!係辛苦但係好有用姐!有冇睇本文 同我講D 野

你咪試下係組隊頻問..藍綠裝坦英雄有問題咩...睇下d人點答你
回復 支持 反對

= =樓上唔好講d 陳年舊事啦! 我新手果時 真係籃綠裝坦英雄呀 你想點呀 ! 咁係冇人理wo 你又唔早d問我!我影張相比你lo!
講黎講去都係 唔信唔信 我好想講粗口lo 話左n次 我籃綠裝起家 你班xyz 係到講黎講去!唔知你地想點lo
咁我嫁下d裝 比你睇都冇為啦!妖!
回復 支持 反對

你冇為想都串我姐! 咁你未同我打場lo 我用pvp 孄裝都坦到啦!今日 冇死過一次 咁你又想點?
唔好講pvp 高血d 又插我 ! pvp裝 血高 同 籃坦裝 比 坦裝較強! 咁我pvp裝都坦到啦 ! 你又插呀妖! 成班難聽d講! 唔信就咩咩咩!成班跟尾狗! 自己話下事好唔好呀!
回復 支持 反對

話難左! 問問題你又唔知做咩事 又講 你食野食到文盲左呀! 睇e生啦!妖
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 2-8-2008 23:38 發表
= =樓上唔好講d 陳年舊事啦! 我新手果時 真係籃綠裝坦英雄呀 你想點呀 ! 咁係冇人理wo 你又唔早d問我!我影張相比你lo!
講黎講去都係 唔信唔信 我好想講粗口lo 話左n次 我籃綠裝起家 你班xyz 係到講黎講去!唔知你地 ...

你話唔好講陳年舊事..咁你宜家咪又係講緊..新手果時...

你自己都話藍綠裝坦英雄冇人理...早d問你,你比相睇我咁又點..我冇話唔信你(之前)可以藍綠裝坦英雄..
我係唔信你(宜家)一升到70,成身藍綠裝就可以坦英雄姐..唔通宜家升到70 d人可以返返去你個時咁?
回復 支持 反對

係...嫁下同之前籃綠裝都可以坦英雄!一定可以!睇下咩英雄副本!但係仲知一定可以!
監獄 火堡果d一定可以! 籃綠裝一定頂到! 之後 其他野唔關坦事! 坦死左一定關補事!
嫁下我公會有個新手籃綠裝去坦都一樣ok 咁樣答到你問題未!夠未?
你仲想講d咩一次過講晒去!我一次過答晒你!

23# 我pvp裝都坦到 點解籃綠裝都坦唔到 ?我又問返你
回復 支持 反對

原帖由 halo00 於 5-8-2008 14:10 發表
係...嫁下同之前籃綠裝都可以坦英雄!一定可以!睇下咩英雄副本!但係仲知一定可以!
監獄 火堡果d一定可以! 籃綠裝一定頂到! 之後 其他野唔關坦事! 坦死左一定關補事!
嫁下我公會有個新手籃綠裝去坦都一樣ok 咁樣答到 ...

講真..我真係咪見過有人可以容許一個岩岩70..全身藍綠裝的人去坦英雄..
可能我真係見識少..等我遲d 去巴哈問下~

問完..等我po幾個出黎算.
1.他以為每個補全身都是T6全套
2.他在作夢
他在幻想
說不定怪從頭到尾都沒打他
如果坦死了都是補師的問題
那穿全身綠裝去黑廟坦
死了也是補師的問題喔!!
他想太多了!!

3.如果連 防爆擊也沒有
T6全套補 也補得頭髮亂啊QQ

回復 支持 反對

睇完樓主開既貼,我想問你打到太陽井幾王?連1王都未見過?定係連神廟海山都未破?
你知唔知防戰同野D有咩分別....
你覺得野D會差過防戰?我唔覺得囉(除左伊力單,因為要求100%盾牌格擋)
我可以同你講,台灣最出名既POF公會打基爾加單都用野D做MT
騎士絕對可以成為MT,但係缺點係易OOM(OUT OF MANA)
正確呢講係戰=德>騎

DPS方便,我唔插你我仲使做人?
你叫新手玩鳥D,增強薩?你想人地無命?
先講5人副本,鳥D控場又差,輸出又唔見得好睇,組黎做咩?
再講團隊副本,除左太陽井2王有需要提高全隊傷害而需要"1個"鳥D外,跟本無需要組鳥D
增強薩係後期的確係高傷害,但你估儲裝好易?
先講5人副本,基本上好小會組增強薩,初期既增強薩傷害好低,又易OOM,再加上冇控場能力
如果要玩增強薩,要好辛苦儲幾百個章換裝先得(除非有親友團)
再講團隊副本,增強薩最多只會組2個,多數只會組一個
目的只係要佢個BUFF提升全隊近戰小隊既輸出

基本上係你講既3個之中只有法師係最好俾新手玩
術士,獵人,盜賊,咩叫唔好玩?咩叫需求低?
我估你仲係一個日日組隊打每日英雄既人
去到25人副本,你所講既最唔好玩就係傷害表上最高傷害既人
而且仲係最易上手,種田又得,副本又得,戰場又得

你其實係唔係玩獵人架?係到"誤導"人地..
回復 支持 反對

新手玩賊我覺得無問題喎,,賊出名易升易玩,雖然岩岩比人削弱左,術,獵都係超易玩,你講果口d野好多都唔合理,[[bao_47]] 樓上果個講果d先岩[[bao_38]]同埋藍綠裝坦英雄真係得,坦地獄火,法力,監獄,果d真係易,補又唔洗一定好勁先得,我起我個ser成日都遇到嫁啦,完全無問題。你覺得我有咩錯你可以pm我,不過我唔知幾時上黎一次。(之前個acc唔記得左pw) 你都可以起game搵我,我叫 野豬暗殺者。。 夜空之歌  ser

回復 支持 反對

原帖由 chung037 於 9-8-2008 02:50 發表
新手玩賊我覺得無問題喎,,賊出名易升易玩,雖然岩岩比人削弱左,術,獵都係超易玩,你講果口d野好多都唔合理,[] 樓上果個講果d先岩[]同埋藍綠裝坦英雄真係得,坦地獄火,法力,監獄,果d真係易,補又唔洗一定好勁 ...

新手玩賊係易升..但係到左70有咩做~? 宜家一堆老手盜賊..成身紫裝...你叫新升上黎d盜賊點搵團跟?係搵都搵個裝備勁過你架啦..所以宜家盜賊去gg場,副本的要求簡直高到離哂譜,

你地係都要話藍綠裝坦英雄係得..咁冇野係唔得ge..我成身綠裝去黑廟都得tim..不過係睇下同你組個d人比唔比你咁樣姐

岩岩70.就話要去坦英雄..咁普通副本要黎做乜~?

同埋宜家講緊新手玩職,邊有人一70就可以整套魔鋼黎用~?
回復 支持 反對