查看: 5442|回復: 41
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[選舉] 零八年度樂古壇花選舉投票中心*已完結*

關閉 [複製鏈接]
注意==================

- 每人最多可投 3 位候選人
- 候選人可以自投
- 嚴禁註冊新帳號重複投票 , 如發現者 , 分身帳號將會部永禁 , 正身帳號監禁 2 星期
-投票由17-4-2008至2-5-2008 00.00

活動獎項
壇花壇草及最佳校服照
- 冠亞季殿軍各一項

冠軍 - 論壇積分 2000 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古金龍勳章
         (連同版主壞男孩送出各 2500 額外積分, 共 4500 分)
亞軍 - 論壇積分 1600 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古銀龍勳章
         (連同不死之謎送出各 1500 額外積分, 共 3100 分)由於不死之謎出爾反爾,此將取消
季軍 - 論壇積分 1200 + 樂古壇花壇草勳章 + 樂古銅龍勳章
殿軍 - 論壇積分 800 + 樂古壇花壇草動章

以上提名人可獲得上述積分獎項之 50% 作為獎勵 (自薦不適用)

未進過認證的參賽者若果勝出, 提名人及被提名人或自薦參賽會員的積分獎勵將為
 原本的百分之五十.

- 另設多項特別獎
(i) 壇花壇草
        -最上鏡大獎 x1
    - 零八新人獎 x1
    - 服飾及髮型獎 x1
    - 最佳美態獎(只限壇花) x1
    - 最佳神態獎 x1
    - 樂古型男索女獎 x2
    - 樂古可愛男女獎 x2

特別獎項 - 各特別獎論壇積分 500
 以上提名人可獲得上述積分獎項之 50% 作為獎勵 (自薦不適用)

未進過認證的參賽者若果勝出, 提名人及被提名人或自薦參賽會員的積分獎勵將為
原本的百分之五十.

五. 活動評審

- 冠亞季軍由會員 投票 選出
- 特別獎項由超版 政*選出

候選人================

no.1
參賽者名稱: SIU敏-3-   [已驗證]
提名人名稱: 不死之謎
參賽介紹: 跟乖女離開這無虞之地!
參賽相片:

no.2
參賽者名稱: 婆婆=)` [未驗證]
提名人名稱: 亞穎
參賽介紹: 婆婆,我覺得佢索囉 哈哈

參賽相片:

no.3
參賽者名稱: 小苦.﹏. [未驗證]
提名人名稱:  [H]耀~
參賽介紹: 佢令唔令...我會唔知xD? 禁令女..唔係壇花..樂古不幸=["
參賽相片:

no.4
參賽者名稱: 珮珮B [未驗證]
提名人名稱: leonchunghk
參賽介紹: 呢個仲唔係令女...?!嘻嘻~~

參賽相片:

no.5
參賽者名稱: ★h0ney  [未驗證]
參賽介紹:  i am h0ney`^_^
陪 跑 ` 請 多 多 支 持 *

參賽相片:

no.6
參賽者名稱:[H]黑妹  [已驗證]
參賽介紹:
工作太忙了...失蹤都有一段日子...
算喇...唔會有人記得我..
就算記得,都唔會特別深刻.....
年年有人推薦,今年唯有自薦吧啦!...

很醜的說.....自在參與&"燦"不死場!!
參賽相片:

no.7
參賽者名稱: sIU米` [未驗證]
提名人名稱: 甜﹏甜.屋
參賽介紹: 小米打令`我支持你-______,-...

參賽相片:   

no.8
參賽者名稱: 妖!  [未驗證]
作品介紹:好似比之前少左好多人玩咁-_________________________-`
陪跑一下吧@v@`_____________________
相`

多選投票: ( 最多可選 3 項 ), 共有 227 人參與投票

投票已經結束

25.67% (105)
7.82% (32)
7.33% (30)
3.91% (16)
3.18% (13)
22.25% (91)
9.78% (40)
20.05% (82)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

歡迎在此討論^^
回復

無冰姐既/____\版主無得玩?
回復

投了2&6&8.......[[bao_41]]真的很美[[bao_41]]

回復

just no.8 @@
回復

原帖由 傻yung*” 於 18-4-2008 02:49 發表
無冰姐既/____\版主無得玩?

唔係-.-
我唔令
回復

no.6有模兒feel呀^^
回復

投左2及6'
2個都係標準美女'
回復

點解冇校花ge?=.=
回復

無雪姐係到既...真係糟糕透
回復