打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 寶儀同roymatl厄我星古同惡k[更新]

老實講..你冇圖,,so我唔係幾信囉..
寶儀,前身個名叫靈儀,大大話話玩星夢起碼年幾兩年(我玩009時已經識佢)
佢之前仲係我牙妹,,
不過都隔左半年至一年冇見...我覺得佢唔會變成咁的吧,,,
你可唔可以提供一下案發時間=]
回復 支持 反對

嘩~大佬~唔知她厄做咩影相
我信她先借~影相做咩先~
鬼知個他厄咩~
回復 支持 反對

^_^ 做咩要係度開POST咁PLASTIC ? 唔敢係2字頭開 ?
你所講既寶儀今日係2字頭開左POST咖啵你唔上去辯論下 ^^?
怕係果度開POST比人插到顏面無存?
比人呃左裝 ? 有冇證據丫 ^^
回復 支持 反對

原帖由 小婷∮ 於 5-4-2008 22:29 發表
^_^ 做咩要係度開POST咁PLASTIC ? 唔敢係2字頭開 ?
你所講既寶儀今日係2字頭開左POST咖啵你唔上去辯論下 ^^?
怕係果度開POST比人插到顏面無存?
比人呃左裝 ? 有冇證據丫 ^^

人地身有屎麻=]
回復 支持 反對

唉∼唔好話我中傷人
你好低b
見高lv就信得過[[onion_10]]
回復 支持 反對

原帖由 ☆飛村劍心★ 於 5-4-2008 23:45 發表
唉∼唔好話我中傷人
你好低b
見高lv就信得過[[onion_10]]

我想講佢根本係老吹^^呢件事..寶儀本人已經係"2KX"到開POST講番件事了=]
樓主你比人殺左之後吾鋸@@係到開POST屈人=]??
仲要有甘多錯字;P 你吾好搞GAG喇^^"
勁到話佢係男仔..扮女仔黎呃人野@V@"
你自己CHEAP都吾好諗到人地好似你甘先得嫁=______="
同埋呢..你都吾知有冇星鼓喇@_@":lol
回復 支持 反對

原帖由 ﹡烙影°ㄨ 於 6-4-2008 00:59 發表

我想講佢根本係老吹^^呢件事..寶儀本人已經係"2KX"到開POST講番件事了=]
樓主你比人殺左之後吾鋸@@係到開POST屈人=]??
仲要有甘多錯字;P 你吾好搞GAG喇^^"
勁到話佢係男仔..扮女仔黎呃人野@V@"
你自己CHEAP都 ...

如果佢淨係話roy,我會信嫁^^
因為條XYZ%&(入過我ac偷我野
回復 支持 反對

係米膠嫁你傻仔><

昆你老母咩
係都打9你先啦

傻仔我洗春昆你咩
家陣殺左你就話人昆狗係機頻
你冇野牙化??
你博打呀^^?
我信譽好吾好ah大家@∼@??
信譽吾好就冇人收我野放我野啦on9

hi man 
我係寶儀呀你老母@∼@

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
小夜* -5 4.5] 嚴禁發表含不雅用語、粗俗、粗口字眼

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 keeken2005 於 5-4-2008 21:52 發表
老實講..你冇圖,,so我唔係幾信囉..
寶儀,前身個名叫靈儀,大大話話玩星夢起碼年幾兩年(我玩009時已經識佢)
佢之前仲係我牙妹,,
不過都隔左半年至一年冇見...我覺得佢唔會變成咁的吧,,,
你可唔可以提供一下案發時間 ...

hi哥
封測玩到家陣都4年lu

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

我做證人-_-''   我見到佢老屈- -  因為佢同寶儀p,我同roy係到,之後roy見佢紫名,冇理由唔可以殺一個唔識既人掛-__-?? 之後佢比roy殺左,就係到屈人- -v
回復 支持 反對