查看: 11940|回復: 107
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家會仍然繼續玩港楓嗎?

無自知之明

打個字都開廣,問人野又開廣,答人野又開

"GM辛苦晒啦,I love you GM!"
你好乖仔喎.

罵戰

豬,你好可愛

爆粗

擦鞋仔

大家真係仲玩港楓?
那我勸你快d放棄

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
=羊= -5 圖片有不雅字眼 , 煩請各員理性討論

查看全部評分

回復

人地真係鍾意GM你管唔到 [[tk_23]]

( 其實我都係佢地既一分子 [[tk_35]]  以殺FMKING為目的
回復 支持 反對

原帖由 我係new手 於 17-3-2008 20:51 發表
人地真係鍾意GM你管唔到 [[tk_23]]

( 其實我都係佢地既一分子 [[tk_35]]  以殺FMKING為目的

鐘意還鐘意
但係做d野比人覺得佢好出位囉

88,殺到me先算v_v
回復 支持 反對

原帖由 cla991053 於 17-3-2008 20:52 發表

鐘意還鐘意
但係做d野比人覺得佢好出位囉

88,殺到me先算v_v

人地表演慾強又有自信 ~[[tk_27]]

( 你唔係FMKING sorry
回復 支持 反對

還掂個丁丁ac放左 裝又賣埋 唔諗住玩 放兩下屁先
以下文字型容港戰/港女, 有能人士勿插
班死垃圾港戰, 洗既係老豆老媽錢, 用就用得咁開心
佢地以為有真錢 有楓錢 = 大哂 香港某部份既小朋友就係咁
我同痴漢出沒玩喇叭, 班智障又走黎答嘴
以為自己好勁, 咪又係港戰一個
係唔係都洗果兩蚊, 收野又兩蚊, 吹水又兩蚊, 敗家到
出到黎社會真係睇你點收皮
o小X魔o 最住例子 條友以為自己好勁 咪又係靠佢老豆老媽俾錢佢買點轉蛋
港女又係一大堆, 咩屎野火星文, 發哂姣咁
拍馬屁又有, 扮正義又有

P.S. 我,痴漢出沒,不打不成器 都洗左真錢0$係楓谷上面v_v
回復 支持 反對

我成日係d日標賊旁掟海星標(玩野? 拖入次所打
不過講真 我冇用hkd玩楓 所以用黎用去都係海星標(應該用到40lv先去打梅標,雷日標一定買唔起 長大左自己去打*0*
回復 支持 反對

我玩楓谷2年 ...
1蚊都買過點 (講真)
其實呢,
呢隻GAME係好好玩
只不過買點呢
可以多D野玩/寶/升級
但係呢
唔買點都一樣可以玩得開心 [[tk_27]]
(諗返以前瘋狂時期
1日可以玩足12個鍾) [[tk_31]]
回復 支持 反對

唔玩hk ms 可以玩tw ms.....
[[bao_29]]
回復 支持 反對

我冇玩好耐喇-.-''
pq d人好冇品...
又用新玩法=='
回復 支持 反對

無玩一排 岩岩玩番就見到好多依d文章. . .
其實每隻online game也會有這些人啦. . .
港幣戰士. . .算吧. . .免費的online game也有一些. . .
港女. . .就連online game也入侵了 囧. . .
而那個馬屁精o小*魔o 以前見過他了
以為自己好勁 7__7"
正所謂一樣米養百樣人. . .
玩online game就將就下吧. . .
果D唔洗搵錢既港幣戰士. . .
仲要認屎認屁 真係好膠 [sosad]

不過依家我都仲會玩既(好似係)
回復 支持 反對