查看: 3328|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 新手想玩旦係有d野吾明* 天賦問題

請問新手最岩玩咩職業牙@@?
同埋係吾係個個種族都可以做任務職業?
同埋開AC洗吾洗買其他野 定係 就咁買張月卡就OK?
同埋有無7日試玩-.-?

玩戰士 天賦  點加好??
玩法師  天賦又點加好-.-吾該大家教教我!
盜賊  天賦點加好-.-??

回復

請問新手最岩玩咩職業牙@@?
如果想輕鬆玩(先甜後苦)~1.獵人/術士 2.法/盜~~升lv快,輕鬆~但係封左頂一大堆人..打副本要找很久
如果想長期玩(先苦後甜)~1.戰士 2.小d 3.薩 4.聖騎 ~升lv慢 , 要收幾套裝~但係打副本多人要(只限補,坦)如果想dd的話要找超久
同埋係吾係個個種族都可以做任務職業?
咩叫任務職業~?
同埋開AC洗吾洗買其他野 定係 就咁買張月卡就OK?
要買張開卡ge~~不過會送埋點比你
同埋有無7日試玩-.-?

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
bebe456 + 3 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

-.-咁咩ser最多hk人
回復 支持 反對

我只玩過兩個ser~~就係戰歌同尖石~~~兩個其實都幾多hk人玩~不過尖石係舊ser~so冇乜低lv玩~解任可能要自己一個解同副本可能冇得打~~
但係戰歌的人數比尖石的人數多好多(低lv和只限部落)因為佢係新ser~~如果冇friend玩ge話建議你玩戰歌(部落)因為多人玩會易d搵人打副本~宜家副本比ge經都多左好多~~
我岩岩都開左隻人物係戰歌部落~(仲諗緊用咩職好,,宜家有隻22lv小d,10lv薩同8lv聖騎)

盜賊http://wowbox.tw/?talent=fbe0ovZMeEz0Vz0MGot
法[email=http://wowbox.tw/?talent=kZVgMzf0soek]http://wowbox.tw/?talent=kZVgMzf0soek[/email]      (頭43lv先炎爆~之後狂灼燒)
戰士唔係好識

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
bebe456 + 1 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

仲諗住玩巨龍tim@@.!!!你game入面叫咩名@@ 教教我玩
回復 支持 反對

勸你玩獵人 好玩 易用  勁可以用隻寵屈人
回復 支持 反對

我玩巨龍
我係隻戰士
三不怕的硬戰
如果你玩戰士唔該有個心理準備.就係可能會破產
因為戰士之後係修物品既錢會好多
同埋戰士比較食錢.
無好武器,升LV係超慢
回復 支持 反對

我宜家都未決定到玩咩職好~我留個msn比你