樓主: leungyatyeung
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[問題求助] 點樣先可以開到33round既屍場?

關閉 [複製鏈接]
某人唔洗再了
暫時唔回住 做功課
HaveName 發表於 25-9-2011 18:25

你都幾好笑下Wo , e句野應該我同你講...
回復

詞窮?
我講緊[我講明災厄 閣下強行砌入C3再加個笑
明顯閣下理解為災厄BUG法=C3 BUG法]
你回我[你講我就要 ...
HaveName 發表於 25-9-2011 18:27

詞窮?>>>[何以見得呢 = = ?]
我講緊[我講明災厄 閣下強行砌入C3再加個笑
明顯閣下理解為災厄BUG法=C3 BUG法]......[我叫你試姐''你可以吾試,,冇人迫你...]
回復

你都幾好笑下Wo , e句野應該我同你講...
MAKxCF 發表於 25-9-2011 18:28

哈哈哈 好好笑啊
到底邊個一直左兜右兜呢?人人皆知
老實講 我好似同小學生嘈緊 啲Point真係差到呢...
到最後仲九唔搭八
悶.
回復

哈哈哈 好好笑啊
到底邊個一直左兜右兜呢?人人皆知
老實講 我好似同小學生嘈緊 啲Point真係差到呢...
到最 ...
HaveName 發表於 25-9-2011 18:33

你吾想笑,咪吾好Lo,
老實講 我好似同個kai子講緊野感
C埸33rd 係bug係掛,玩開的玩家都知La
你吾知,我話你知~又話我九唔搭八,我舉個例姐...

如果真係Bug,Youtube //討論區果d有曬教學La...
回復

1.外掛
2.BUG(好似足球BUG)
回復

你吾想笑,咪吾好Lo,
老實講 我好似同個kai子講緊野感
C埸33rd 係bug係掛,玩開的玩家都知La
你吾知,我話 ...
MAKxCF 發表於 25-9-2011 18:40

我以前玩掛咁多次 都唔知有掛整到33round既屍場
差唔多個個都係話足球Bug 近期好似得你話掛
舉例?舉d唔關事既例叫舉例 做通識死硬
上網冇只係冇人想教 識既人只係好少
我係kai子?唔見得閣下好我幾多
字又狂打錯 小學雞咩?
回復

我以前玩掛咁多次 都唔知有掛整到33round既屍場
差唔多個個都係話足球Bug 近期好似得你話掛
舉例?舉d唔關 ...
HaveName 發表於 25-9-2011 19:09

小學雞,吾=打錯字Lo好吾好 = = ??
    仲有,你吾識開~咪吾識開Lo,同你玩掛禁多次有咩關係??
    [掛禁多種~~]

[C埸 33rd 好似話改game d記憶體wo
                          應該係掛Wo                  ]  >>>>問人
回復

小學雞,吾=打錯字Lo好吾好 = = ??
    仲有,你吾識開~咪吾識開Lo,同你玩掛禁多次有咩關係??
    [掛 ...
MAKxCF 發表於 25-9-2011 19:18

所有免費掛我曾經都用過
都係冇呢種功能
回復

所有免費掛我曾經都用過
都係冇呢種功能
HaveName 發表於 25-9-2011 19:22

應該係掛Wo               
         ※用修改器鎖模式去足球,就可以較33勝 ]  >>>>問人

你問下識果d人...
回復

應該係掛Wo               
       ...
MAKxCF 發表於 25-9-2011 19:22

咁我去試下先
不過十居其九都係唔得
可能同自慰改槍一樣原理
回復