樂古Nakuz

標題: 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@ [打印本頁]

作者: 烽fung    時間: 6-6-2009 02:57
標題: 一齊研究下你地玩fs見到d香港人開外掛有幾離譜@@
我就有一次見到有條友(sf)著到成身裝啦,好鬼勁,跟住打啦
本身都有d淆淆地既,到打啦啵,佢d兩分inface又幾爽啵
算啦,可能人地勁同埋能力高,之後佢射幾球3分又入哂
之後我諗,小前真係咁準,之後問題黎啦,佢腰力射波入哂
但最後都係我地贏兩分,之後我同d fd覺得唔對路,就睇佢能力
嘩,身上d裝原來都係假既,冇加能力既,3分得55
之後第二埸打緊個陣我地問隻小前,佢3分能力有幾多,佢話85
跟住我地隊3個人都無言了,之後同佢講話我地睇到你能力得55
唔好吹水,之後佢話我地睇佢唔到的,之後走左
呢d人真係好賤格
例外有一d人用左套裝就話自己能力好高
明明得80幾速,佢有本事跑得快過一隻110速既pg,之後仲要話唔知點解
3分能力得71既pg有本事準過3分破百既sg,仲要有幾球inface
d blk仲勁,隻c幫隻pf pick左,明明頂實左條路線,條pg都有本事可以blk番落黎
之後仲有d c 101板秒到高3,記住,係高3
真係冇野講了,大家有冇見過相同情況呀~_~
作者: 占.    時間: 6-6-2009 03:18
係囉
有d香港人真係好勁
成日做到一d自己能力做唔到既野
有個叫言若bb 8x兩分能力值
我明明企係佢面前 佢可以inface我,fake一至兩野再射中距
命中率粗略估計高達9成
三分兩分腰力射波命中亦都奇高...
當然,一場半場發生咁既現象
我好肯定只係好彩
但係同佢打多左幾場
我真係開始懷疑了...點解一隻8x兩分既sf可以射得咁準 真係好奇怪

另外講起80幾速既pg跑出 >11x速既pg
真係不得不提brian  即係fs入面的Orz132/恨愛
有次我用中鋒 同我朋友pf夾(31lv,9x彈)
brian就用佢隻pg orz132  同隻台c夾
咁開波啦
我同我朋友用番慣用既戰術
就係我pick住佢 佢遠灌
敵方brian既pg同隻台c同時起跳
怪事來了
台c彈開了,pg blk掉pf了!
而且果下灌藍仲係飛躍重型扣藍
我查過佢隻pg得3x彈跳,3x火鍋...咁都blk到真係好神
仲有佢d三分都好詭異 7x三分可以射到sg既inface波
事後問佢佢仲話pg係準話sg
omg  到底這是外掛還是技術
作者: 俺是路過的    時間: 6-6-2009 03:48

上上面... 101板秒高3唔誇啦~
我仲見過90幾板~40幾彈既中鋒 係差唔多罰球線果度 秒高3添
最後解釋 : 你lag咋掛!? lol

完補上面
brian 玩中鋒..可以幾個板都秒高3
但可疑之處就係每次都係最遲入game 果個
睇佢d裝咪都係最多10x板..彈都應該唔多高得去邊..
係背後搞小動作嗎?好彩嗎?技術嗎?冇人知了=P 佢自己最清楚..大概都心照不宣(嗯...我冇講過你係用某d程式哦~呵呵

另外不得不提既係某隻sf (名呢就唔講啦~廢事又俾人圍啦下)
我係玩中鋒既 , 佢可以淨w住都阻到我入籃底,幾次a我撞落我度都係我跌低 lol (先生~請問你衝撞幾多?)
守我fd 果陣呢仲神奇啵
行得快呢..就唔同佢計啦
w住行得快過pg lol lol lol
兩分都幾乎inface (請問你兩分值幾多?雖然sf 真係幾準下?但幾乎都inface啦啵..呵呵...我唔多信啦)
三分呢..就唔洗多講啦 幾球inface 噴都係得果一兩球(又要請問下你三分值幾多呢=D)

講多錯多 係度停一停A_A
作者: 灼﹏眼    時間: 6-6-2009 03:51
咪就係
有次打33個波明明係籃框ga左邊..佢都可以係籃框ga右邊tip到 仲要中間企左個pf係度
個pf仲要卡好哂位 佢更都tip到 有冇更高彈呀
作者: 正心xJustin    時間: 6-6-2009 12:40
真係離晒大譜..依家d pk仔影衰晒d香港人..成日外掛外掛.扮晒野咁.
著到成身裝冇能力係度扮晒神裝..仲要係度串..摺埋咁唔該..........
係度影衰晒d冇用掛既香港人.. 秒高3?幾多板幾多彈呀 1000板呀?!
中鋒3分入晒..點射呀 你教我呀  1球半球當你好彩..7-8球點計
pg blk 5-6球 pf既入樽  點計呀  blk戰斧添啵  好野  西利 =)
作者: ching45028    時間: 6-6-2009 13:17
Orz132
有時仲準過我個sg ~"~
人又冇品...
作者: 離開Leave〃    時間: 6-6-2009 14:00

講真 我覺得Orz132真係快得有d離譜,一件套裝加埋85速快過人地神裝sg. steal能力咁普通 steal完明明見到有空位仲可以跟返人地順手blk埋.而那些blk又真係神到無人有,我懷疑FS真的有這麼全技術性的神人嗎?
對住台灣人開都算,同自己友玩都要開就無品左d囉
Brian,我以前真係信你,但係同你打個陣不可思議既事情真係太多,除左係外掛之外我真係想唔到其他原因.
作者: 占.    時間: 6-6-2009 14:53

原來brian你咁多fans..
一個人話你就可能佢睇錯姐
咁多人都認為你係外掛..我諗都係真
大家記住
佢fs入而既pg叫Orz132   c叫恨愛
見到小心d...
作者: 花洛    時間: 6-6-2009 15:09
(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
你地呢d都唔算外掛啦
(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
頂你 我之前見到一個大前鋒(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
香港人黎既(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

叫做Mellisa一KaY(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

勁誇張(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

係中圈起跳入樽(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

入完仲要串咀咁話呢D唔係外掛 係技術(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)

唉.. 呢家D人真係輸唔起到爆(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)(假膠)
作者: 小小傻    時間: 6-6-2009 16:37
哦  人妖kay

我認得佢
外掛狗黎
作者: 尻ming    時間: 6-6-2009 16:48
有冇人話我知咩叫高3
作者: 釣魚好無    時間: 6-6-2009 17:00
呢3條都係外掛 仲要3個都係hk:handshake

作者: ching45028    時間: 6-6-2009 17:03
哦  人妖kay

我認得佢
外掛狗黎
小小傻 發表於 6-6-2009 08:37

堅定流?
作者: 尻ming    時間: 6-6-2009 17:19
呢3條都係外掛 仲要3個都係hk:handshake
釣魚好無 發表於 6-6-2009 17:00

我都同佢地玩過. 最後1分鐘個 SF DUNK 得仲遠過我
作者: 占.    時間: 6-6-2009 19:16
11# 尻ming
即係個波飛到高到連個mon都睇唔到果隻
作者: 毛百萬    時間: 6-6-2009 20:16
DUNK得遠過你有幾難呀?[[onion_40]]
高3,我都唔識,原來係咁解
作者: 小小傻    時間: 6-6-2009 20:22

瞬間轉移都見過

果場唔記得同咩人一隊
作者: 毛百萬    時間: 6-6-2009 20:25

我果日諗住同人玩3.3,點知成個場企滿哂人
塞住哂我行都行唔到
唔知咩外掛黎
作者: 笨小子    時間: 6-6-2009 20:38
見過SF板點高過我隻PF~_~...行路又快....
可能我D裝唔夠神-0-
作者: Timothy    時間: 6-6-2009 21:54
外掛唔係封左好多啦咩....
作者: 小小傻    時間: 6-6-2009 21:57
塞住哂我行都行唔到
唔知咩外掛黎
翊Muk|| 發表於 6-6-2009 20:25

wow why唔影相
我想見識見識
作者: FHim    時間: 6-6-2009 22:27
你班友仔約埋架,乘班係第一版回覆,勁野
作者: ching45028    時間: 6-6-2009 22:50
塞住哂我行都行唔到
唔知咩外掛黎
翊Muk|| 發表於 6-6-2009 12:25

作者: kenny-cmk    時間: 7-6-2009 01:51
見識過外掛就會無奈,超遠入樽/blk
作者: brian12345    時間: 7-6-2009 11:17
我改能力值洗改咁少?
問下綠帽班人就知我乜事啦
開外掛都會輸?
你地唔洗"走位"話我外掛-.-?
明識玩G既人都識
高3??no photo no talk plx 我下下秒到?
唔問OoGapmanoO?佢秒唔到?
你地班傻仔唔夠人秋就話人外掛~
lok都比你地話外掛傻鳩一名
作者: brian12345    時間: 7-6-2009 11:21
依道在場幾個綠帽都同我玩過~_~

我開外掛都唔會比人吊鳩射

清者自清 謠言止於智者
作者: brian12345    時間: 7-6-2009 11:32
有種的話你可以告發我lol

真金不怕洪爐火 比埋條link你去告發又點話

http://www.fsonline.com.tw/01_Notice/NoticeContent.aspx?K=5461
作者: 占.    時間: 7-6-2009 11:48
我改能力值洗改咁少?<   ?關咩事
問下綠帽班人就知我乜事啦<   做咩一定要問綠帽?咁多隻人咁多對眼唔問得佢地?
開外掛都會輸?<    廢
你地唔洗"走位"話我外掛-.-?<    ?
明識玩G既人都識<    ?
高3??no photo no talk plx 我下下秒到?<    有人証   冬我烽肥仔月好多都見到
唔問OoGapmanoO?佢秒唔到?<    外掛乎?
你地班傻仔唔夠人秋就話人外掛~<      哦
lok都 ...<     你見過佢既100%就知咩事
brian12345 發表於 7-6-2009 11:17
作者: 占.    時間: 7-6-2009 11:50
依道在場幾個綠帽都同我玩過~_~

我開外掛都唔會比人吊鳩射

清者自清 謠言止於智者
brian12345 發表於 7-6-2009 11:21

依道在場咁多膠佳都同你玩過
個個都話你外掛喎
哦哦
係淨係膠佳咁多人"屈"你囉
係囉又唔見有人"屈"我囉
作者: 灼﹏眼    時間: 7-6-2009 12:16
咪係
叫你出你又唔出係都叫我地問綠帽...綠帽? 佢係你邊位呀  
出來打咪冇人話你外掛
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 13:22

wow 話得你外掛實係多人睇到先話你嫁啦~_~
唔通真係貪你細路低低b食完飯冇屎痾黎亂插你咩@@
大把人同你打過,你同綠帽同隊又點
大把人見過你d神蹟,比人話你鳩射!?梗係啦
次次射親比人blk左,但係唔blk又會超過9成入,
大前題係個d絕大部分係inface
想澄清,咪出黎玩番陣囉~唔洗係屋企扮毒男講就天下無敵
最多你出到黎我地請你打機又點話呀br哥~
又係屋企話邊個邊個廢,既然咁勁,何必埋沒自己
出黎比大家見識下邊d係玩g都會知但其它玩得耐既g唔知既野啦@@
作者: 尻ming    時間: 7-6-2009 14:58
依道在場咁多膠佳都同你玩過
個個都話你外掛喎
哦哦
係淨係膠佳咁多人"屈"你囉
係囉又唔見有人"屈"我囉
占. 發表於 7-6-2009 11:50

咁叫佢搵3個 你搵3個 揪返場 輸左摺埋 問題咪解決哂囉
作者: FHim    時間: 7-6-2009 18:51
咪係
叫你出你又唔出係都叫我地問綠帽...綠帽? 佢係你邊位呀  
出來打咪冇人話你外掛
灼﹏眼 發表於 7-6-2009 12:16

好型呀外掛yy  A"A
作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 18:52
我同佢成日玩,無錯我地WIn多過輸,但佢orz冇用外掛,
如果佢有用外掛,就5會輸la!
總有言若BB,我都有同佢玩,我成日siu佢射5入2分,
FS隻game 好睇網速同邊個host,
極可能係佢地host,令其他人有lag,使你地感覺係外掛
作者: 小小傻    時間: 7-6-2009 19:30
想法
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 20:16
用外掛會輸有幾出奇啊大佬sad
d台灣佬用外掛打我地咪又係比我地炒
冇人話輸波就唔係外掛的
咁個個人開外掛係唔係都係勝率100%sad?
另外,我想請教一下peter哥咩先叫做好既網速同埋好既host
和記神線,bb100,pccw,有線寬頻定係光纖上網
仲有,如果你話好睇網速既話,咁我又想知腰力射波係睇邊一樣黎定佢入唔入
睇能力值?網速?邊個host?一埸入3-4球腰力3分
而條友既3分能力唔過70,咁係靠d乜促使佢入咁多!?
請指教,係唔係lag機射呢d波特別準,如果係既話,我立即轉和記啦!
ps:我想講,想搶post,基本上關部機事多d,我轉完部機之後
pccw 6mb可以搶贏bb100既人host<<呢一句好似唔多關事囧
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 20:27
和記咁神我就唔洗成日炒
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 20:27
317742想法
小小傻 發表於 7-6-2009 11:30

作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 20:35
總之我同佢地玩左咁耐,絕對5覺得佢地有用外掛!
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 20:39
39# Peter.C
okuwin,你贏左
我認輸了sad
作者: tomhazard    時間: 7-6-2009 20:44
極可能係佢地host,令其他人有lag,使你地感覺係外掛 ...
Peter.C 發表於 7-6-2009 18:52

你邊位?開個新acc出黎講野?
brian出黎既話,所有網吧網吧鐘數洗費我出都無所謂[[bao_36]]
作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 20:54
FSGAPmanO
我冇nakuz ac 剛剛先開ok
作者: 占.    時間: 7-6-2009 20:56
你邊位?開個新acc出黎講野?
brian出黎既話,所有網吧網吧鐘數洗費我出都無所謂[]
tomhazard 發表於 7-6-2009 20:44

wow熱烈歡迎啊冬!
有啊冬出黎講有說服力好多喇掛
啊冬你話b先生係咪開外掛!reason唔該!
作者: 占.    時間: 7-6-2009 20:58
總之我同佢地玩左咁耐,絕對5覺得佢地有用外掛!
Peter.C 發表於 7-6-2009 20:35

好有說服力
你邊位?你話冇就冇?
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 20:59
42# Peter.C
br哥哥話你秒到高3喎
請問你籃板幾多??
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 21:03
44# 占.
br好似講到佢好勁咁樣,應該係一位勁人sad
所以應該都好有說服力@@
作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 21:03
高3(超過螢幕過種)係冇可能秒到,
雙百(彈,版)
作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 21:08
我同佢地打,佢地成日都5入=-=,
講真5覺佢地開掛
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 21:12
48# Peter.C
聽你咁講,問題就黎啦
佢同親我地打佢地都好神
但係聽你咁講佢地成日炒
真係好大分別喎,但係得你一個話佢地成日炒
依邊就唔止一個話佢有神蹟,局外人實搞唔清sad
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 21:26
冇人話一定要場場開
佢可以同某D人打先開
作者: Peter.C    時間: 7-6-2009 21:26
首先我冇偏幫佢地,
我講實話only
但佢地真係冇下下入
作者: 占.    時間: 7-6-2009 21:28
首先我冇偏幫佢地,
我講實話only
但佢地真係冇下下入
Peter.C 發表於 7-6-2009 21:26

開到下下入果d係弱智仔先做
正如你考試出貓都唔會抄晒d model answer落去
)
作者: 俺是路過的    時間: 7-6-2009 21:39
極可能係佢地host,令其他人有lag,使你地感覺係外掛
...
Peter.C 發表於 7-6-2009 18:52

要我信家居全大廈共享既寬頻 快過 網吧嗎? (所謂既獨享咪黎係9up)

請打死我..我死左應該會信z_z
作者: FHim    時間: 7-6-2009 21:40
睇黎唔出黎打番場呢個post都會繼續落去@@
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 21:41
負階你岩了
作者: 俺是路過的    時間: 7-6-2009 21:45
高3(超過螢幕過種)係冇可能秒到,
雙百(彈,版)
Peter.C 發表於 7-6-2009 21:03

B先生點埋名你秒到高3~?
大概你已經卷入無謂的爭鬥

"唔問OoGapmanoO?佢秒唔到?"
brian12345 發表於 7-6-2009 11:17

奉勸盡早退場
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 21:48
首先我冇偏幫佢地,
我講實話only
但佢地真係冇下下入
Peter.C 發表於 7-6-2009 21:26

睇黎,都要同你同br打番埸先得了sad
睇下你眼中既br同我地所講既有幾大分別~_~
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 21:48
sm >_________<
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 21:49
SM>__________<
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 21:49
sm >___________________________<
>_________________________<
作者: 老超    時間: 7-6-2009 22:05
我都同br一隊過,佢用pg都5係球球入...
佢玩c亦5係下下秒板...
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:15
62# 老超
你fs入面叫乜名??
大家交流交流
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 22:15
62# 老超  
你fs入面叫乜名??
大家交流交流
烽fung 發表於 7-6-2009 14:15

sm
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:17
64# ching45028
康哥唔好玩野啦sad
作者: kenny-cmk    時間: 7-6-2009 22:22
岩岩遇到個神抄人..我懷疑外掛
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:23
可能大家立埸唔同,我地見到佢既神蹟既時候大家不約而同地
係同佢敵對,至於佢話我地輸左話佢外掛
咁就真係出黎打過先知啦~~
br哥唔好搵位入我呀,唔好話其它贏到我地個d人就要出黎同我地打呀~
係你先咁特別炸,同埋有樣野真係唔係講笑,你出得黎既
你個日消費大把人爭住請
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:26
岩岩遇到個神抄人..我懷疑外掛
kenny-cmk 發表於 7-6-2009 22:22

神抄呢一樣野,你睇完佢能力再斷定都未遲
玩fs要有一個良好既習慣
就係一有乜事就睇左佢能力先~_~
作者: tomhazard    時間: 7-6-2009 22:26
當一個人被咁多人話係外掛,相信雖不中亦不遠矣,
如果個個用完下下都講(我覺得自己無用過就得),係咪就無用過?
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:29
當一個人被咁多人話係外掛,相信雖不中亦不遠矣,
如果個個用完下下都講(我覺得自己無用過就得),係咪就無用過?
tomhazard 發表於 7-6-2009 22:26

覺得姐~
姐係咁,我開外掛球球3分入哂
但我覺得可以話我係好彩+技術+能力
自欺欺人的說@@
作者: ching45028    時間: 7-6-2009 22:35
64# ching45028
康哥唔好玩野啦sad
烽fung 發表於 7-6-2009 14:17

烽哥sm
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 22:36
綜合咁多人既見解
睇黎br同港人同隊既時間係唔會有神蹟,而同港人敵對個陣就好鬼多堅野出現@@
咁究竟代表住d乜呢orz?
作者: Mikely    時間: 7-6-2009 22:42
我認為 SF 2分球球 inface 唔係問題 中距75 ge話 應該差不多  有d sg/pg 都可以架ja 唔通 佢地都外掛?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多
至於 高 3 秒到,  你又知果個板一定係高3?  高3 出現差不多係 接近中場圈 射先會出現= =

至於 言若bb 我同佢交手過幾次. 5場中 有幾場 幾準下 10中9, 但發覺佢 大陪份都係有 (nice pass) 呢個聲出現後先射 ,有呢個聲出現係準d 加上 有小小空位
brain 都 打過下 ,打果時冇你地講0既 咁勁. 中鋒 blk 中上 板 大陪份都秒到 (陪份高板秒唔到) pg 就有時用
反跑 , 至於 你所講0既 3分inface 我就見唔到la..
  可能絕大陪份ge人 係冇用外掛, 只係你地心入面 認為一d 冇可能0既事發生係身上, 大驚小怪????
或者經驗 不足 ?? 同埋我想講= =開得外掛ge人 輸ge 機率 都少d
再唔係, 咪約晒班人出黎 玩, 咁就知真相la
      以上係我 0既立場, 不喜勿插
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 23:00

中距75球球inface唔係問題<<如果真係咁,d人做乜要轉點?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多<<咁你係唔係想講我識9射就玩哂?
至於 高 3 秒到,  你又知果個板一定係高3?  高3 出現差不多係 接近中場圈 射先會出現= =<中圈上先出現?
係,依家改左版好小有高3,但係如果你玩過竹中幸呢個角色你就會自自然收番呢一句
有睇新手教學都知出左nice pass就可以提高命中,但問題係,出左個一句聲,fake起左兩下,再射,呢個效果仲存在嗎?
大膽講句,佢用反跑,甩左你而你又跟唔切就梗係會冇呢個inface既現象
可能絕大陪份ge人 係冇用外掛, 只係你地心入面 認為一d 冇可能0既事發生係身上, 大驚小怪????
或者經驗 不足 ?? 同埋我想講= =開得外掛ge人 輸ge 機率 都少d<<我想講,如果真係一次就大驚小怪,我地
都唔會出聲啦掛,仲有,你話開外會輸小d,姐係唔開就會輸多d?姐係間接話贏得多既人係開外掛啦?
我同我個fd玩2打2,入黎打既絕大部分都係絕對弱勢,咁樣姐係話我地係外掛?
仲有,你估我地冇試過約一大班人出黎,網聚都搞過添啦~係條友唔出姐
話得佢既實唔止見過一次神蹟嫁啦,一次可以當係好彩,但係幾次叫做乜呢,大驚小怪嗎?
最後,唔該你打咁大篇個陣爬下文先sad
ps:咁多人專登今日開個新ac黎保br既@@
作者: AI思樂冰    時間: 7-6-2009 23:07
外掛唔一定係場場開既,或者同您fd既米唔開,唔fd既米開
講真,如果您地而家叫佢同您地玩既話,佢肯定唔會開掛啦,傻仔先開啦,呢個post甘hea,佢同您地玩仲開掛米傻lol
(可能除左約佢出來玩之外就基本上冇咩可以證明佢係冇開掛/有開掛)
但係甘多人都話Brian開掛....我諗一定唔多唔少都有d野..唔係既就唔會甘多人懷疑佢(肯定唔係佢地一齊屈brian掛)
而家有冇用掛只有佢自己先知....
(以過來人身份談呢件事)
作者: 烽fung    時間: 7-6-2009 23:09
唔通係我地大部份膠佳既真係太膠先黎屈膠佢sad?
既然係咁,我就扮膠d啦
br你唔好扮死狗,出下聲啦,你唔係最叻話:我冇用過唔需要認,清者自清,既咩
呢一句野就代表左你,快d出聲表態下啦,唔好成日都要d同你玩過既人出聲啦~_~
同埋唔好乜都叫我地問綠帽啦,知唔知啊br小朋友
同你玩過個d人又咁岩d ac今日先開,真係好出奇既姐
點解呢sad??
br小朋友你肯出黎咪搞掂囉~
有咁好既fs天份,應該比人睇下嫁ma
以上純粹派膠,不喜勿插<<講完呢一句
我講乜都唔需要負責任嫁啦!naaaaaaaaa
作者: 占.    時間: 7-6-2009 23:22
我認為 SF 2分球球 inface 唔係問題 中距75 ge話 應該差不多  有d sg/pg 都可以架ja 唔通 佢地都外掛?
9射 3分 3-4球 入左3球, 其實9射原理同普通射差冇幾.. 把握到9射果個節奏 應該同普通 射準確性 差不多
至於 高 ...
Mikely 發表於 7-6-2009 22:42

點解我sf中距撐到104
inface都會10炒4-5?
同埋
唔係打一場/一球我就大驚小怪
我係觀察左好多日先會講出黎
需要經驗既應該係你
借問聲你幾lv
75中距inface唔係問題
z_z
作者: 灼﹏眼    時間: 8-6-2009 00:37
我sf 7x中距都冇佢更準  佢射2可以講下下入   仲要按幾次都入 blk唔中就一定入
有咩可能呀!!?
作者: 冰封心靈    時間: 8-6-2009 00:40
作者: 冰封心靈    時間: 8-6-2009 00:48
作者: FHim    時間: 8-6-2009 01:35
呢單野幫膠佳賣左唔少廣告,大家做得好
作者: 灼﹏眼    時間: 8-6-2009 02:07
去死啦 負佳
作者: 小小傻    時間: 8-6-2009 03:02
ching45028 發表於 7-6-2009 20:27

你邊位?

在諷刺保brian的新ac?
那頭頁算甚麼????
那二十一級會員夠資格嗎??
作者: 尻ming    時間: 8-6-2009 04:15

你地班  膠佳
唔好影衰自己個團啦 你地團長咁正常 D團員...  唉~
我同GAP 佬玩FS個陣  你地都唔知申請左FS AC 未
仲有.唔好覺得贏你地就係外掛
人外有人 天外有天 送比你地
作者: 俺是路過的    時間: 8-6-2009 04:45
話說點解會扯到去gapman度?一直以黎都好似冇講過佢..

天外有天就可以fake射兩下都入嗎?未免太那個了=P (其實我都唔知自己講緊咩 ,請無視)
作者: Peter.C    時間: 8-6-2009 11:30
9ming 十卜我@@
十萬分感激!
作者: ching45028    時間: 8-6-2009 12:02
你邊位?

在諷刺保brian的新ac?
那頭頁算甚麼????
那二十一級會員夠資格嗎??
小小傻 發表於 7-6-2009 19:02

作者: haaaa    時間: 8-6-2009 12:39
哂氣-.-.......。
有冇用係佢自己先知。
佢話冇,你話有,口同鼻拗。
再遇到下次拍片去舉報,
作者: SLNF    時間: 8-6-2009 13:02
我想講SF D 中距不嬲都可以fake下in face都入-.- 大把SF咁玩.我個fd兩年前(17-19SF) 就係freethrow line 入面fake起/in face入啦-.- 咁中風都成日fake起/in face 籃下啦-.- 佢地球球入唔通又係外掛-.-?
作者: 占.    時間: 8-6-2009 13:37
我想講SF D 中距不嬲都可以fake下in face都入-.- 大把SF咁玩.我個fd兩年前(17-19SF) 就係freethrow line 入面fake起/in face入啦-.- 咁中風都成日fake起/in face 籃下啦-.- 佢地球球入唔通又係外掛-.-? ...
SLNF 發表於 8-6-2009 13:02

兩年前哈哈
爬左文未呀朋友
睇番77#唔該
作者: 小小傻    時間: 8-6-2009 13:52
86# Peter.C
+1
作者: Peter.C    時間: 8-6-2009 14:10
小小傻您係game叫咩名牙,等閒一齊玩@@
作者: 笨小子    時間: 8-6-2009 15:04
咁都可以熱鬧番~_~真係化學...
作者: ~野比小雄~    時間: 8-6-2009 15:24
見過中鋒有飛撲 = = "
作者: ching45028    時間: 8-6-2009 15:26
呢單野幫膠佳賣左唔少廣告,大家做得好
FHim 發表於 7-6-2009 17:35

作者: ching45028    時間: 8-6-2009 15:27
86# Peter.C  
+1
小小傻 發表於 8-6-2009 05:52

作者: 小小傻    時間: 8-6-2009 15:33
小小傻您係game叫咩名牙,等閒一齊玩@@
Peter.C 發表於 8-6-2009 14:10

你fs有我好友

ching45028 發表於 8-6-2009 15:27

港每日兩虐兒 元朗屯門重災
作者: 俺是路過的    時間: 8-6-2009 15:38
我想講SF D 中距不嬲都可以fake下in face都入-.- 大把SF咁玩.我個fd兩年前(17-19SF) 就係freethrow line 入面fake起/in face入啦-.- 咁中風都成日fake起/in face 籃下啦-.- 佢地球球入唔通又係外掛-.-? ...
SLNF 發表於 8-6-2009 13:02

籃下投籃/上籃/入樽/中距 入球機率唔同+數值判斷可以用黎比嗎?

你用中鋒同小前既野黎比..利害
作者: ching45028    時間: 8-6-2009 15:44
你fs有我好友

港每日兩虐兒 元朗屯門重災
小小傻 發表於 8-6-2009 07:33

作者: haaaa    時間: 8-6-2009 17:12
籃下投籃/上籃/入樽/中距 入球機率唔同+數值判斷可以用黎比嗎?

你用中鋒同小前既野黎比..利害
俺是路過的 發表於 8-6-2009 15:38

我諗你誤會左@@。佢唔係拎黎比較,只不過係想講 sf射2分//c係籃底得分 其實企係度起手fake 2 3次都成日會入。佢沒有拿籃下投籃/上籃/入樽/中距既入球機率黎比較,佢講果d只係examples。

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://es.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2